Με αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης των προϊόντων που παραγγείλατε κατά την παραλαβή τους. Εξοφλείτε δηλαδή τις αγορές σας στους υπαλλήλους των courier της ΕΛΤΑ Μεταφορική.

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα petroudi.gr δέχεται τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες VISA,MASTERCARD,MAESTRO και AMERICAN EXPRESS. Μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, να εξοφλήσετε την παραγγελία σας.
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας στην τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την αστυνομική σας ταυτότητα.

Μέσω PAYPAL

Το ηλεκτρονικό κατάστημα petroudi.gr δέχεται πληρωμές μέσω PayPal. Μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, να εξοφλήσετε την παραγγελία σας.
Τα στοιχεία της συνναλαγής μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας μέσω PayPal, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης των προϊόντων που παραγγείλατε μέσω Τραπεζικού Εμβάσματος. Με την επιβεβαίωση της κατάθεσης στον δηλωμένο τραπεζικό λογαριασμό, γίνεται η αποστολή των προιόντων της παραγγελίας σας.